Vaše nedávné konverzace.
Každá konverzace, kterou s LIA vedete, se ukládá sem. Kterýkoli chat najdete, znovu otevřete a budete pokračovat přesně tam, kde jste skončili – včetně kontextu, příloh i nastavení modelu.
Konverzace můžete sdílet s kolegy, duplikovat jako výchozí bod nebo je natrvalo smazat, když už je nepotřebujete.